След повече от две години буксуване на парламентарната република, има

...
 
След повече от две години буксуване на парламентарната република, има
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов няма да заложи имунитета си

 

„ След повече от две години буксуване на парламентарната република, има късмет да прекратим политическата рецесия, да създадем работещо държавно управление и най-важното е да има работещ парламент. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов в ефира на Българска национална телевизия.

„ Превърнахме се в страната на изтеклите мандати – има 20 и няколко органа, чиито сформира би трябвало да бъдат сменени, с цел да бъдат дейни. да се надяваме, че другата седмица ще бъде гласувано държавното управление “

Атанасов не разяснява коя от двете най-големи политически в Народното събрание е направила повече взаимни отстъпки

„ Нашата коалиция още преди изборите заявяваше, че ще създадем всичко, което зависи от нас, с цел да се сътвори държавно управление с нашия мандат и това е напът да се реализира. Виждате какъв е съставът на държавното управление, по-голямата част е експертна, а политическите лица са от нашите сътрудници от Политическа партия “.

Атанасов разяснява, че към момента ПП-ДБ не са взели решение по какъв начин да гласоподават за имунитета на Бойко Борисов, пожелан по-рано през днешния ден от Иван Гешев. Лидерът на ДСБ не има вяра Борисов да заложи държавното управление против личния си имунитет.

Етикети: АтанасовБорисовимунитет
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР